SPORTIEF BEWEGEN 55+

Bewegen is belangrijk en kun  je je hele leven blijven doen. Op welke manier dan ook. Helaas is bewegen niet altijd makkelijk meer of ligt het niet voor de hand.

Bij Ward's Workout kunnen 55-plussers op een laagdrempelige manier bewegen. Noem het sport, gym of bewegen, het is allemaal goed. De oefeningen en bewegingen zijn aangepast aan het niveau van de deelnemers. Natuurlijk is er voor iedereen uitdaging, maar als het even niet gaat is het geen probleem als je rustig aan doet. Sportief Bewegen 55+ helpt het proces van ouder worden vertragen. En cognitieve fitness, oefeningen waar het brein gestimuleerd wordt, helpt bewezen tegen het vertragen van dementeren. Het werkt preventief tegen de ongemakken van het ouder worden, maar het verkleint ook de kans op ongelukjes omdat de spieren gewend blijven om actief te zijn.

Wekelijks is er van 15.00 - 16.00 een sportief beweeguur in het gebouw van speeltuinvereniging 'De Paddestoel' in Waddinxveen. Een enkele keer, als het erg mooi weer is, gaan we lekker in de buitenlucht aan de slag. Elke week is de les anders. Soms doen we wat meer spierversterkende oefeningen, een andere keer bewegen we meer met verschillende passen. Ook (denk)spelletjes met beweging als uitgangspunt komen regelmatig langs. Het is altijd gevarieerd en voor alle deelnemers te doen.

Doe gerust een keer gratis mee om te proberen of het wat voor je is! Klik hier voor de tarieven.